Clicky

zaterdag 20 juli 2024 - 00:05 uur
HomeOVERIG NIEUWSVerder in het nieuwsGevonden lichaam Hoog-Keppel door misdrijf om het leven gekomen

Gevonden lichaam Hoog-Keppel door misdrijf om het leven gekomen

HOOG-KEPPEL – De overleden persoon die zondag is aangetroffen in een woning aan Dubbeltjesweg in Hoog-Keppel is de bewoonster van het pand, meldt de politie maandag.

De vrouw is door geweld om het leven gekomen. De politie is een onderzoek gestart. Er wordt onder andere buurtonderzoek en onderzoek in de woning gedaan.

Er is een 24-jarige man uit Ulft aangehouden voor betrokkenheid bij het overlijden van de vrouw. De man en de vrouw waren bekenden van elkaar. De man zit nog vast en wordt woensdag voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Na de melding zijn meerdere politieauto’s naar het incident gestuurd. Een van de voertuigen is betrokken geraakt bij een aanrijding. Alle inzittenden zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht. FO Verkeer doet onderzoek naar de toedracht. Het verkeerstechnisch onderzoek wordt door de eenheid Noord-Nederland uitgevoerd.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Bijna tweehonderd vluchten op Schiphol geannuleerd na storing

SCHIPHOL - Op Schiphol zijn vrijdag zo'n tweehonderd vluchten geannuleerd door de wereldwijde computerstoring die ook de luchthaven trof. De systemen op Schiphol worden...
×