Clicky

zondag 14 juli 2024 - 03:05 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSNieuw Materieel800ste MAN voor Nabuurs is een TGX 26.480

800ste MAN voor Nabuurs is een TGX 26.480

LEUSDEN – Nabuurs Supply Chain Solutions heeft met de aflevering van een nieuwe MAN TGX 26.480 trekker de 800ste MAN-truck afgenomen. Het bedrijf is al jaren een trouwe klant van MAN en heeft alle reparatie en onderhoud ondergebracht bij MAN-dealer Den Engelsen Bedrijfswagens.

Nabuurs werkt al sinds de oprichting, ruim zestig jaar geleden, met MAN. Het bedrijf is dit merk altijd trouw gebleven en momenteel heeft zo’n 80 procent van de vloot MAN op de grille staan. “De andere merken in onze vloot zijn onder andere via overnames binnen gekomen, maar ons hart ligt duidelijk bij MAN. Dat is ook de reden dat we alle reparatie en onderhoud bij één partij hebben ondergebracht. Niet alleen voor de trucks, maar ook voor de carrosserie en de trailers”, aldus fleetmanager Dolf Hubertus.

CO2-verlaging door LZV-inzet

De nieuwe MAN maakt deel uit van een eerder geplaatste order voor dertig trucks, zowel trekkers als bakwagens. De MAN TGX 26.480 6×2 trekker met voorloopas wordt ingezet in combinatie met een nieuwe Heiwo oplegger-aanhangwagen LZV met doorlaadsysteem. Daarmee verlaagt het bedrijf de CO2-uitstoot met 15 procent. De nieuwe MAN is voorzien van alle veiligheidssystemen, een hoogwaardig audiosysteem met subwoofer en het MAN Efficiëntie-pakket.

FMCG

De combinatie wordt ingezet voor de FMCG-industrie, wat staat voor ‘Fast Moving Consumer Goods’. Dit betekent dat de complete regie van de aanvoer van grondstoffen tot de afvoer en distributie van gereedproducten wordt georganiseerd door Nabuurs.

800ste MAN

De 800ste MAN-truck werd enige tijd geleden feestelijk overhandigd bij de importeur in Leusden, waar de directie de sleutels in ontvangst nam. Op dat moment werd de jarenlange samenwerking tussen MAN en zijn oudste klant in Nederland tevens bezegeld met een nieuwe order voor nog eens 25 nieuwe MAN-trucks voor dit jaar.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vrachtwagenchauffeur rijdt vrachtwagen vast bij KFC in Emmen [+foto]

EMMEN - Zaterdagavond heeft een vrachtwagenchauffeur zichzelf met zijn vrachtwagen vastgereden in het gras bij de KFC aan de Nijbracht in Emmen. Een bergingsbedrijf is...
×