Clicky

vrijdag 19 juli 2024 - 23:26 uur
HomeOVERIG NIEUWSBedrijfsnieuwsPierre van Diesen nieuwe CEO DB Schenker in Benelux

Pierre van Diesen nieuwe CEO DB Schenker in Benelux

TILBURG – Per 17 juni neemt Pierre van Diesen de positie van CEO bij DB Schenker Benelux over, en volgt daarmee Jaap Bruining op.

Van Diesen heeft meer dan 25 jaar managementervaring in de transport- en logistieke sector, waarvan ruim 17 jaar bij DB Schenker. Met zijn sterke operationele achtergrond in Landtransport neemt hij uitgebreide ervaring mee naar deze functie.

Pierre van Diesen: “De timing van mijn stap in de rol van CEO is met gemengde gevoelens, gezien het recente overlijden van mijn voorganger Jaap Bruining. Mijn primaire focus zal liggen op het waarborgen van continuïteit in deze dynamische marktsituatie, om stabiliteit te behouden en onze organisatie verder te ontwikkelen.”

In de Benelux – met ongeveer 3.500 medewerkers en 28 strategisch gelegen logistieke centra en kantoren – biedt DB Schenker met zijn wereldwijde en Europese netwerk volledig geïntegreerde diensten aan op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, fairs & events, special logistics, contractlogistiek en supplychainmanagement.

 

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Bijna tweehonderd vluchten op Schiphol geannuleerd na storing

SCHIPHOL - Op Schiphol zijn vrijdag zo'n tweehonderd vluchten geannuleerd door de wereldwijde computerstoring die ook de luchthaven trof. De systemen op Schiphol worden...
×