Clicky

maandag 20 mei 2024 - 10:28 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerVSDV en Zandbergen Transport samen verder als SVZ Transport

VSDV en Zandbergen Transport samen verder als SVZ Transport

ZWAAG/LIMMEN – Van Straalen de Vries Transport (VSDV) en Zandbergen Transport, twee prominente familiebedrijven met een rijke geschiedenis in transport, kondigen vandaag, dinsdag 30 april, hun samensmelting aan tot SVZ Transport (SVZ).

De beslissing om middels deze voorgenomen fusie (onder voorbehoud van goedkeuring door de ACM) samen te gaan is gebaseerd op gedeelde waarden van duurzaamheid, professionalisering, een toekomstgerichte visie en toewijding voor kwaliteit.

Als SVZ willen de bedrijven dit samen voortzetten en versterken ze daarmee hun positie en netwerk van partners, met vestigingen verspreid over het hele land, als vooraanstaande speler in de Benelux, Noord-Frankrijk en het westen van Duitsland.

Met een vloot van 1.100 trekkende eenheden, ruim 1.800 opleggers en aanhangwagens, 100.000m2 opslagruimte en een team van meer dan 1.750 toegewijde medewerkers, verdeeld over meer dan 35 standplaatsen in heel Nederland, staat SVZ klaar met haar expertise en aandacht voor kwaliteit waar de klanten op kunnen vertrouwen.

Vanuit de missie om ondernemers in beweging te brengen vormen de kernwaarden Samenwerking, Vooruitstrevend en Zekerheid de leidraad voor alle activiteiten van SVZ.
SVZ kijkt, onder leiding van Rober van Straalen en Jos Zandbergen, met enthousiasme naar de toekomst en blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige transportoplossingen in een snel veranderende wereld.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Blikseminslagen zorgen voor problemen op het spoor

EMMEN - Op verschillende plekken zorgen blikseminslagen zondagavond voor problemen op het spoor. Zo is een boom naast het spoor bij het Drentse Emmen...