Clicky

dinsdag 21 mei 2024 - 06:33 uur
HomeOVERIG NIEUWSVerder in het nieuwsMeerdere gewonden door incident op school in Wales

Meerdere gewonden door incident op school in Wales

AMMANFORD – Scholieren hebben een middelbare school in Wales verlaten na een incident met meerdere gewonden. De krant The Telegraph bericht dat kennelijk een docente is neergestoken door een scholiere.

De krant schrijft dat de gewonde docente met een helikopter is overgebracht naar Cardiff. Ook een scholier zou gewond zijn geraakt, vermoedelijk een klasgenoot van de vermeende dader.

Het is onduidelijk wie het derde slachtoffer is. Het gaat volgens omstanders mogelijk om een medewerker van de school die probeerde in te grijpen, schrijft The Telegraph.

De autoriteiten hebben nog niet bekendgemaakt wat precies heeft plaatsgevonden. Wel meldt de school dat de situatie onder controle is. De politie spreekt over drie gewonden. Er zou ook een aanhouding zijn verricht.

Er wordt omstreeks 18.30 uur Nederlandse tijd een verklaring van de politie verwacht over de gebeurtenissen bij de school in Ammanford. Die ging na het incident in lockdown. Er verzamelden zich groepen ouders die hun kinderen wilden ophalen.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vliegtuig moet omkeren voor voorzorgslanding op Schiphol

SCHIPHOL -Een vliegtuig van KLM dat was opgestegen vanaf Schiphol moest maandagavond omkeren en op datzelfde vliegveld landen. De voorzorgslanding van de vlucht naar Glasgow...