Clicky

maandag 27 mei 2024 - 03:17 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSSpoorvervoerWeek overlast door werkzaamheden aan het spoor

Week overlast door werkzaamheden aan het spoor

DEN HAAG – Door werkzaamheden aan het spoor rijden er tot en met vrijdag geen treinen tussen Gouda en Den Haag Ypenburg, het laatste station voor het Prins Clausplein. Deze zaterdag en op de ochtenden van het weekend van 20 en 21 april rijden er geen treinen tussen Gouda en Den Haag Centraal. Vanaf die zaterdag en zondag om 11.30 uur hoopt de NS de normale dienstregeling te hervatten.

Reizigers op het traject kunnen gebruikmaken van vervangend busvervoer, maar moeten rekening houden met zo’n half uur extra reistijd en extra overstappen. Mensen die tussen Utrecht en Den Haag Centraal reizen, krijgen het advies om via Leiden te gaan.

Het nachtnet tussen Rotterdam Centraal en Den Haag Hollands Spoor krijgt eveneens met werkzaamheden te maken, waardoor in de nacht van woensdag 17 op donderdag 18 april geen treinen op het traject rijden.

Ook op het traject tussen Haarlem en Uitgeest wordt aan het spoor gewerkt de komende week. Tot en met vrijdag rijden daar vervangende bussen en taxibussen.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Qatar Airways

Twaalf gewonden bij nieuw incident met turbulentie in vliegtuig

DUBLIN - In een vliegtuig van Qatar Airways dat onderweg was van Doha (Qatar) naar Dublin, zijn twaalf mensen lichtgewond geraakt door turbulentie boven...