Clicky

dinsdag 21 mei 2024 - 06:52 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerJ.C.S. van Orselen neemt vrachtwagens van Lintex Transport over

J.C.S. van Orselen neemt vrachtwagens van Lintex Transport over

NIEUWENHOORN – J.C.S. van Orselen Transport neemt een onbekend aantal vrachtwagens van Lintex Transport over. Dat meldt het bedrijf op LinkedIn.

In eerste instantie meldde het bedrijf woensdag op LinkedIn dat het Lintex Transport had overgenomen maar volgens van Orselen is dat niet correct, meldt hij donderdag aan de redactie. “Wij hebben enkel vrachtwagens overgenomen en geen personeel”, benadrukt van Orselen. Het bericht op LinkedIn is inmiddels aangepast.

Op foto’s op LinkedIn is te zien dat de eerste vrachtwagens van Lintex al opnieuw bestickerd zijn. De naam van J.C.S. van Orselen prijkt nu op de grijze vrachtwagens die voorheen van Lintex waren.

Waarom Lintex afstand heeft gedaan van de vrachtwagens is op dit moment niet bekend.

In 1995 begon Leen van der Linden Lintex Transport met één vrachtwagen. Inmiddels heeft het transportbedrijf, volgens de eigen website, 32 eigen vrachtwagens, 58 multifunctionele chassis en vier heftrucks in verschillende hefgradaties in het wagenpark. En werken er vijftig werknemers.

J.C.S. van Orselen Transport is in 1946 opgericht. Van Orselen is met name actief in het internationale containertransport door heel Europa. Maar ook actief in het vervoer van bulkgoederen.

De vrachtwagens van van Orselen zijn behalve aan de gele kleur met rode streep ook te herkennen aan de ‘special paint’ gespoten ‘schildjes’ met daarop per auto verschillende Disney-figuren.

 

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vliegtuig moet omkeren voor voorzorgslanding op Schiphol

SCHIPHOL -Een vliegtuig van KLM dat was opgestegen vanaf Schiphol moest maandagavond omkeren en op datzelfde vliegveld landen. De voorzorgslanding van de vlucht naar Glasgow...