Clicky

woensdag 17 april 2024 - 14:19 uur
HomeOVERIG NIEUWSVerder in het nieuwsSlachtoffer (31) steekpartij in Amsterdamse daklozenopvang overleden

Slachtoffer (31) steekpartij in Amsterdamse daklozenopvang overleden

AMSTERDAM – De man die dinsdagavond bij een steekpartij in een opvangcentrum voor dak- en thuislozen aan de Oudezijds Voorburgwal in Amsterdam zwaargewond raakte is aan zijn verwondingen overleden, meldt de politie.

De 31-jarige man uit Amsterdam liep zeer ernstig letsel op en overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Agenten hebben ter plaatse een 55-jarige man uit Amsterdam als verdachte aangehouden.

Het steekincident werd rond 20.00 uur gemeld. Toegesnelde hulpdiensten verleenden eerste hulp aan het slachtoffer en medisch personeel voerde op locatie ingrepen uit in een poging het leven van het slachtoffer te redden. In het ziekenhuis overleed hij niet veel later alsnog.

Aan het steekincident ging vermoedelijk een ruzie tussen drie personen die gebruik maakten van de opvang vooraf. De derde man raakte hierbij ook gewond, maar hij hoefde niet naar het ziekenhuis voor behandeling. Wat er zich precies heeft afgespeeld in het centrum, wordt door de recherche onderzocht.

GERELATEERD

LAATSTE NIEUWS

AP waarschuwt voor verkeerslicht dat veel info weggebruiker verzamelt

DEN HAAG - Slimme verkeerslichten die contact maken met de telefoons van weggebruikers brengen privacyrisico's met zich mee waar de overheden waarschijnlijk niet goed...