Clicky

zaterdag 27 april 2024 - 10:12 uur
HomeOVERIG NIEUWSVerder in het nieuwsRouwstoet Def Rhymz start maandag om 12.00 uur in Rotterdam

Rouwstoet Def Rhymz start maandag om 12.00 uur in Rotterdam

ROTTERDAM -De rouwstoet van Def Rhymz start maandag om 12.00 uur vanaf uitvaartcentrum DELA De Boezem in Rotterdam. Dat heeft zijn familie bekendgemaakt. De afscheidsbijeenkomst daarna is in besloten kring.

De route gaat langs belangrijke plekken uit Def Rhymz’ leven, aldus de familie. “We roepen alle fans op om samen te komen en deel te nemen aan deze emotionele gelegenheid om hun respect en waardering te tonen voor deze muzikale legende. Het is een kans om samen te rouwen, herinneringen te delen en solidariteit te tonen in deze moeilijke tijd.”

De familie van de rapper begrijpt dat “het houden van een besloten afscheid wellicht meer emoties met zich meebrengt” gezien zijn grote sociale kring. “Toch vragen wij om begrip en respect voor de wensen van Def en zijn familie.”

Dennis Bouman, zoals de rapper echt heette, overleed op 53-jarige leeftijd aan de gevolgen van hartproblemen. Hij leefde al vier jaar met een zogenoemd steunhart in afwachting van een transplantatie.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Brug A7 bij Purmerend

TLN en VNO-NCW snappen afsluiten brug A7 wel: veiligheid staat voorop

DEN HAAG - Brancheorganisatie Transport en Logistiek Nederland (TLN) en ondernemersorganisatie VNO-NCW snappen de beslissing om de snelweg A7 bij Purmerend tijdelijk volledig te...