Clicky

woensdag 24 april 2024 - 08:08 uur
HomeOVERIG NIEUWSBedrijfswagensEerste multitemp BE-Combi’s voor BAS Rent

Eerste multitemp BE-Combi’s voor BAS Rent

VEGHEL – Ter uitbreiding van het aanbod koel-vriesvoertuigen heeft BAS Rent recent de eerste nieuwe multitemp koel-vries BE-Combi’s toegevoegd aan de verhuurvloot.

De BE-Combi’s, bestaande uit een Iveco Daily chassis met 3500PLUS systeem voorzien van multitemp koel-vries laadbak met gescheiden compartimenten, zijn uitermate geschikt voor het efficiënt bereiken van de last-mile in binnenstedelijke gebieden.

Binnen de transportsector is een groot tekort aan chauffeurs met C-rijbewijs. Het aanbod B-chauffeurs is vele malen groter, en een BE-rijbewijs snel en efficiënt haalbaar. Allerbelangrijkste kenmerk van deze BE-Combi’s is een laadvermogen van een kleine 2.000 kilo en een hoge wendbaarheid, met name in de binnenstad.

“Steeds meer van onze relaties zien de voordelen van full-service gebruik van transportmaterieel! Eén maandelijkse factuur voor alle kosten rondom de inzet van het betreffende voertuig, gecombineerd met aanvullende diensten zoals een 24/7 internationaal beschikbaar servicenetwerk en een landelijk dekkende haal- en brengservice. Daarbij beschikt de klant over het meest moderne materieel volgens de huidige normen”, aldus Jos Huuskes van BAS Rent.

BAS Rent biedt een hoogwaardig en compleet aanbod trucks, trailers en lichte bedrijfswagens, beschikbaar voor lange en korte termijn huuroplossingen. Als onderdeel van het BAS ‘Global Truck Concept’ bedienen ze de klant van A tot Z op vlak van hun voertuigbehoeften.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Mishandeling

OM eist half jaar celstraf na mishandeling NS-conducteur Schagen

ALKMAAR - Het Openbaar Ministerie heeft dinsdag voor de rechtbank in Alkmaar zes maanden gevangenisstraf waarvan de helft voorwaardelijk geëist tegen twee mannen van...