Clicky

zaterdag 20 juli 2024 - 09:00 uur
HomeOVERIG NIEUWSBedrijfswagensTwee MAN TGE 3.160 bestelwagens voor het vervoer van Porsche, Bentley en...

Twee MAN TGE 3.160 bestelwagens voor het vervoer van Porsche, Bentley en Lamborghini

LEUSDEN – Porsche Centrum Leusden en Pon Luxury & Performance Cars, respectievelijk dealer van Porsche en importeur van Porsche, Bentley en Lamborghini, hebben beide gekozen voor de MAN TGE 3.160 bestelwagen. Geheel in stijl met hun lading zijn deze bedrijfswagens full-spec uitgevoerd voor optimaal comfort.

Het segment van luxe en exclusieve auto’s vereist extra service naar de klanten. Speciaal voor de klanten van Porsche, Bentley en Lamborghini is er een haal- en brengservice opgericht waarbij de auto’s voor onderhoud en reparatie op discrete wijze worden gehaald en gebracht. Daarvoor worden speciaal daarvoor ontwikkelde, gesloten aanhangwagens ingezet die worden voortgetrokken door twee bijzonder chique MAN TGE bestelwagens.

Echte trekauto

Chauffeur Wout Frijlink rijdt met één van de twee MAN TGE bestelwagens met aanhangwagen, voor Porsche Centrum Leusden. “Wij zochten in de eerste plaats naar een achterwielaangedreven bestelwagen, met het oog op het trekken van de aanhangwagen. De TGE’s zijn voorzien van een verhoogd dak en hebben bovendien een kleine achteroverbouw, wat zorgt voor een stabiel weggedrag, zeker in combinatie met de 163 pk sterke dieselmotor met een hoog koppel.”

Over het comfort is Frijlink goed te spreken: “Dit zijn echt hele fijne bestelwagens.”

Individual uitvoering

Er werd gekozen voor de Individual uitvoering met daarnaast de nodige opties, zoals treeplanken, een voorspoiler, lederen bekleding en chroom- en carbon-look details. Verder zijn de beide TGE’s voorzien van alle veiligheidsopties.

Voorbeelden zijn ACC, parkeersensoren rondom en achteruitrijcamera’s, zowel op de bestelwagen als op de aanhangwagen. Daarmee worden de luxueuze en exclusieve auto’s geheel in stijl van en naar de klanten gereden. De gesloten aanhangwagen houdt daarbij de voertuigen op discrete wijze uit het zicht en mooi schoon.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Bijna tweehonderd vluchten op Schiphol geannuleerd na storing

SCHIPHOL - Op Schiphol zijn vrijdag zo'n tweehonderd vluchten geannuleerd door de wereldwijde computerstoring die ook de luchthaven trof. De systemen op Schiphol worden...
×