Clicky

dinsdag 16 juli 2024 - 04:56 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerPand Dasko grotendeels verwoest na grote brand

Pand Dasko grotendeels verwoest na grote brand [+foto’s]

ALMELO – Donderdag 4 juli aan het eind van de middag brak er een grote brand uit bij Dasko in Almelo. De brand heeft het pand grotendeels verwoest, meldt Dasko.

“Rond 17:45 uur kwam de brandmelding binnen, waarna alle hulpdiensten onmiddellijk zijn ingezet voor de brandbestrijding. Halverwege de avond kon de brandweer melden dat de brand onder controle was”, vertelt een woordvoerder van het getroffen bedrijf.

“Ondanks de massale inzet is het helaas niet gelukt om te voorkomen dat het pand grotendeels is verwoest. Een aantal kantoorruimtes zijn gedeeltelijk gespaard gebleven. Gelukkig is er geen sprake van letsel bij onze medewerkers, wat voor ons het allerbelangrijkst is.”

Foto: PNN

“Momenteel werken we intensief samen met alle betrokkenen om ervoor te zorgen dat onze opdrachtgevers zo min mogelijk hinder ondervinden. Dankzij de inzet van onze medewerkers en opdrachtgevers kunnen wij operationeel blijven. We zijn druk bezig met het regelen van alternatieve huisvesting zodat ons kantoorpersoneel zo snel mogelijk weer aan de slag kan.”

Dasko is blij met alle steun en support dat het ontvangt: “We zijn enorm dankbaar voor alle steun die we hebben ontvangen. Samen zorgen we ervoor dat we snel weer op volle capaciteit draaien. Onze waardering gaat ook uit naar de brandweerlieden die zich hebben ingezet om de brand te bestrijden en de schade zoveel mogelijk te beperken.”

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

A10

Rijkswaterstaat werkt ruim anderhalve maand aan A10

AMSTERDAM - Rijkswaterstaat voert van 20 juli tot 9 september groot onderhoud uit aan de Zeeburgerbruggen op de A10 Noord tussen knooppunt Watergraafsmeer en...
×