Clicky

zondag 21 juli 2024 - 12:16 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSWeer & VerkeerVerkeer moet rekening houden met wegafsluitingen dit weekend

Verkeer moet rekening houden met wegafsluitingen dit weekend

DEN HAAG – Automobilisten moeten dit weekend rekening houden met omrijden en vertragingen. Delen van meerdere snelwegen zijn van vrijdagavond tot maandagochtend vroeg afgesloten. Vooral op wegen rond Rotterdam kan dat voor overlast zorgen. De ANWB adviseert om via de zuidkant om de havenstad heen te rijden.

Vanaf de Beneluxtunnel tot knooppunt Kethelplein gaat de A4 vrijdagavond dicht in noordelijke richting. Ook de A12 gaat gedeeltelijk dicht, tussen afslag Gouda-West en knooppunt Oudenrijn. De A20 is dicht tussen Nieuwerkerk en knooppunt Gouwe.

De A1 wordt dit weekend tussen Stroe en Barneveld afgesloten voor werkzaamheden. De A67 is tot maandagochtend dicht tussen knooppunt Leenderheide en Someren.

In de nacht van vrijdag op zaterdag is de A15 tussen Echteld en Tiel-West in westelijke richting afgesloten. De Afsluitdijk is die nacht en de nacht erna eveneens dicht.

Op de Brouwersdam is dit weekend de hoofdrijbaan van de N57 afgesloten in verband met Concert at Sea. De parallelbaan is wel berijdbaar, meldt de ANWB.

Verder wijst de ANWB er nog op dat de A10 Zuid bij Amsterdam dicht is van vrijdagavond tot maandagochtend tussen knooppunt De Nieuwe Meer en knooppunt Amstel wegens wegwerkzaamheden. Het gaat om het wegdeel richting Utrecht.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Code geel in oosten van het land vanwege onweersbuien

DE BILT - Het KNMI heeft tot zondagavond 20.00 uur code geel afgegeven voor het oosten van het land vanwege onweersbuien. De waarschuwing geldt voor...
×