Clicky

maandag 22 juli 2024 - 13:42 uur
HomeOVERIG NIEUWSVerder in het nieuwsAgent rijdt over been van vrouw die zich uit politieauto laat vallen

Agent rijdt over been van vrouw die zich uit politieauto laat vallen

TILBURG – Een vrouw is vrijdagochtend lichtgewond geraakt nadat zij zich uit een politieauto liet vallen. De auto reed daarna op lage snelheid over haar been, meldt de politie.

Vrijdagochtend om 09.20 uur krijgt de politie een melding om naar de Ringbaan Zuid in Tilburg te gaan. Daar heeft een psychiatrisch patiënt zich aan het toezicht van haar begeleiders onttrokken en de vrouw kan niet terug gevonden worden.

In de zoektocht zien de agenten de vrouw lopen op de Kempenbaan in Tilburg, vlak voor de oprit van de A58. Gezien deze drukke verkeerssituatie besluiten de agenten om vervoer van een ambulance niet af te wachten en de vrouw in de auto mee te nemen.

Na enkele meters, als de politieauto op zeer lage snelheid rijdt, trekt de vrouw het portier van de auto open en laat zij zich naar buiten vallen. Op dat moment rijdt de auto over het been van de vrouw. Zij werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht en aan het zorgkader overgedragen.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

EC stelt 60 miljoen beschikbaar voor extra truckparkeerplaatsen, maar niet in...

ZOETERMEER - De nieuwe Europese Commissie stelt een bedrag van 60 miljoen euro beschikbaar voor de ontwikkeling van een achttien nieuwe truckparkings in zeven...
×