Clicky

zondag 14 juli 2024 - 03:50 uur
HomeOVERIG NIEUWSBedrijfsnieuwsDirecteur Corporate Affairs Kees Boef vertrekt bij Royal Schiphol Group

Directeur Corporate Affairs Kees Boef vertrekt bij Royal Schiphol Group

SCHIPHOL – Kees Boef (58) stopt per 1 september als directeur Corporate Affairs van Royal Schiphol Group. Hij heeft gekozen voor een nieuwe baan bij strategisch adviesbureau Teneo, waar hij CEO Nederland wordt.

Kees Boef startte 1 oktober 2018 bij Schiphol als directeur Corporate Affairs. Hij was eindverantwoordelijk voor public affairs, omgevingsmanagement, communicatieadvies, merk, foto- en videoproductie, filmopnamen, social media en woordvoering.

CFO Robert Carsouw: “Kees is in een hele bijzondere periode, met onder meer COVID-19 en een operationele crisis, directeur geweest. Met onder meer geslaagde reizigerscampagnes heeft hij met zijn afdeling een belangrijke bijdrage geleverd aan het operationele herstel. Ook leverde hij een grote bijdrage aan de beleidsvorming rondom hinderbeperkende maatregelen voor de omgeving. Voor dat en heel veel ander werk zijn we hem bijzonder dankbaar. We wensen hem veel succes met zijn volgende uitdaging.”

Kees Boef: “Schiphol is een heel bijzonder bedrijf om voor te werken. Door hier te werken, maak je onderdeel uit van belangrijke maatschappelijke discussies. Schiphol is voor heel veel mensen heel belangrijk. Voor de miljoenen reizigers, tienduizenden medewerkers, bedrijven op en rond de luchthaven, omwonenden en luchtvaartmaatschappijen. Om daar, met alle collega’s van de afdeling en daarbuiten dagelijks mee bezig te kunnen zijn, is uniek.”

Het Executive Team van Schiphol is de wervingsprocedure voor een geschikte opvolger gestart.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vrachtwagenchauffeur rijdt vrachtwagen vast bij KFC in Emmen [+foto]

EMMEN - Zaterdagavond heeft een vrachtwagenchauffeur zichzelf met zijn vrachtwagen vastgereden in het gras bij de KFC aan de Nijbracht in Emmen. Een bergingsbedrijf is...
×