Clicky

zondag 21 juli 2024 - 11:57 uur
HomeOVERIG NIEUWSBedrijfsnieuwsHeisterkamp Trailerservice krijgt groen licht voor nieuwe CO2-neutrale werkplaats in Oldenzaal

Heisterkamp Trailerservice krijgt groen licht voor nieuwe CO2-neutrale werkplaats in Oldenzaal

OLDENZAAL – Heisterkamp heeft aangekondigd dat Gemeente Oldenzaal de vergunning heeft verleend voor de bouw van een gloednieuwe werkplaats aan de Hanzepoort 8. Deze moderne werkplaats, die volledig CO2-neutraal zal zijn, stelt Heisterkamp in staat om de capaciteit te verdubbelen en optimaal in te spelen op de groeiende vraag van zowel onze eigen Trailer Rental-vloot als de externe klanten.

Bij Heisterkamp Trailerservice zetten zij zich dagelijks in voor de reparatie, het onderhoud, de keuring en het schadeherstel van divers getrokken materieel. Als servicepartner van gerenommeerde trailermerken weten zij hoe belangrijk een betrouwbare en efficiënte werkplaats is. Met deze nieuwe werkplaats biedt Heisterkamp niet alleen een betere service, maar ook een moderne en aantrekkelijke werkomgeving voor de monteurs; zij verdienen immers de beste werkomstandigheden.

De bouw van de nieuwe werkplaats start in augustus 2024 en de oplevering wordt medio 2025 verwacht. Gedurende de bouwperiode blijft de bestaande werkplaats gewoon geopend, zodat klanten kunnen blijven rekenen op de vertrouwde service.

Foto: Heisterkamp

“Deze uitbreiding is een belangrijke stap in onze strategie om duurzaam te groeien en te innoveren. We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe faciliteit ons in staat zal stellen om nog efficiënter en milieuvriendelijker te werken, en zo onze bijdrage te leveren aan een duurzamere toekomst voor Oldenzaal en omgeving.”

“We danken de Gemeente Oldenzaal voor het vertrouwen en kijken uit naar de start van dit prachtige project. Samen bouwen we aan een groene en duurzame toekomst!”, aldus Heisterkamp.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Code geel in oosten van het land vanwege onweersbuien

DE BILT - Het KNMI heeft tot zondagavond 20.00 uur code geel afgegeven voor het oosten van het land vanwege onweersbuien. De waarschuwing geldt voor...
×