Clicky

zondag 21 juli 2024 - 13:13 uur
HomeOVERIG NIEUWSBedrijfsnieuwsKnapen Trailers bestaat 40 jaar

Knapen Trailers bestaat 40 jaar

DEURNE – 2024 is een jubileumjaar voor Knapen Trailers. Het trailerbedrijf bestaat 40 jaar.

Onder leiding van Piet Knapen werd in 1984 Knapen Trailers geboren. In de jaren die volgde ontwikkelde Knapen Trailers zich tot Europese marktleider op het gebied van schuifvloertrailers.

De ene na de andere primeur mocht Knapen hierbij op haar naam schrijven. Denk aan imposante innovaties als de welbekende zelfdragende bouwwijze, Europa’s eerste schuifvloertrailer met zijdeuren, de EXTREME voor zware waste en scrap etc. Het is een rijke historie waarbij de slogan “no guts, no glory” Knapen op het lijf is geschreven.

Vol passie

Knapen Trailers startte in 1984 als een écht familiebedrijf. Ondanks de flinke groei en de overname door Krone in 2019, eveneens een familiebedrijf, is het familiaire karakter altijd behouden gebleven.

Het enthousiasme en de passie waarmee Piet Knapen het bedrijf Knapen Trailers oprichtte is vandaag de dag nog steeds aanwezig. Het hoge kennisniveau en de passie van de Knapen medewerkers komen samen in de meest innovatieve trailers.

Als lokaal bedrijf is Knapen internationaal georiënteerd, zowel wat betreft de medewerkers als de Europese markt waarin het actief is. De mensen achter Knapen dragen bij aan de dynamiek van het bedrijf, samen vormen zij de toekomst van de trailermarkt.

Innovatie

Innovatie heeft altijd een prominente rol gespeeld in de rijke geschiedenis van Knapen Trailers. Van de zelfdragende bouwwijze tot Europa’s eerste schuifvloertrailer met zijdeuren. En van de eerste waterdichte schuifvloertrailer tot de EXSIDE trailer met de breedst mogelijke zijdeuropening van maar liefst 12,9 meter.

De innovatieve doorbraken en primeurs van Knapen Trailers zijn meermaals bekroond met diverse awards in de trailerbranche. “Met trots kijken we hierop terug, maar dankzij voortdurende innovatie blijven we voorop lopen. Daarom kijken vol enthousiasme uit naar een toekomst vol innovatie!”, aldus het jubilerende bedrijf.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Code geel in oosten van het land vanwege onweersbuien

DE BILT - Het KNMI heeft tot zondagavond 20.00 uur code geel afgegeven voor het oosten van het land vanwege onweersbuien. De waarschuwing geldt voor...
×