Clicky

maandag 17 juni 2024 - 20:11 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSNieuw MaterieelNieuwe Krone polyester koeloplegger voor Zeevishandel Gebr. Kooy

Nieuwe Krone polyester koeloplegger voor Zeevishandel Gebr. Kooy

HUIZEN – Recent leverde Wezenberg Trailers uit IJsselmuiden een Krone polyester koeloplegger af aan Zeevishandel Gebr. Kooy in Huizen.

In de werkplaats van Wezenberg Trailers is de oplegger volledig aangepast aan de wensen van de klant. De oplegger is voorzien van Alcoa Dura Bright velgen. Reclame in de huisstijl van Gebr. Kooy is uitgevoerd door Van Pijkeren Groep in IJsselmuiden.

Voor de koeling is een Carrier 19HE koelmachine gemonteerd. Voor de temperatuurregistratie gaat Gebr. Kooy gebruik maken van het Lynx platform van Carrier.

Gebr. Kooy is al bijna honderd jaar een begrip in de visserijsector. Het bedrijf heeft een rijke historie die geworteld is in het voormalige vissersdorp Huizen aan de Zuiderzee.

Het begon allemaal toen Jan Kooy, onze oprichter, jaren geleden begon met het roken, inleggen en verkopen van verse vis. Op den duur kwam Jan’s zoon Henk bij het bedrijf werken en werd het bedrijf aangepast aan de veranderende dynamiek van de markt. De vraag naar kwaliteitsproducten uit de Noordzee groeide en er werd begonnen met het inkopen van verse vis op de Nederlandse visafslagen en deze te leveren aan groothandelaren, zowel nationaal als internationaal.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Beoogd PVV-minister Madlener van Infrastructuur: mooi en realistisch akkoord

DEN HAAG - PVV-Kamerlid Barry Madlener, die waarschijnlijk in het kabinet-Schoof plaatsneemt als minister van Infrastructuur, vindt dat hij uitvoering gaat geven aan een...