Clicky

maandag 17 juni 2024 - 05:35 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerVrachtwagenwrakken uitgebrand bij bedrijf in Terneuzen

Vrachtwagenwrakken uitgebrand bij bedrijf in Terneuzen [+foto]

TERNEUZEN – Een aantal wrakken van vrachtwagens zijn afgelopen nacht in vlammen opgegaan bij een bedrijf aan de Koegorsstraat in Terneuzen. De brandweer schaalde op naar een zeer grote brand.

De brandweerlieden werden in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 00.15 uur opgeroepen voor een melding van een brand bij een bedrijf aan de Koegorsstraat. Binnen enkele minuten werd er opgeschaald naar een zeer grote brand. Hierdoor kwamen meer manschappen beschikbaar om de brand te bestrijden.

Ter plaatse bleek dat er bij het bedrijf veel rook uit de loods kwam. Hierop is de brandweer gaan zoeken naar de brandhaard. Deze werd gevonden achter het pand. Onder een overkapping stonden meerdere wrakken van vrachtwagens in lichterlaaie. De brandweer is direct gaan blussen.

De brandweer is in de tussentijd de loods gaan onderzoeken op eventuele brandhaarden. Deze bleken er niet te zijn. Hierop zijn de deuren van de loods geopend zodat er geventileerd kon worden.

De veiligheidsregio meldt dat er vier blusvoertuigen en een schuimblusvoertuig zijn ingezet. De watertankwagen heeft hierbij ondersteuning geboden. Een vijfde eenheid stond paraat met een dompelpomp om in meer bluswater te voorzien. Een hoogwerker stond standby.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS