Clicky

vrijdag 21 juni 2024 - 12:51 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerVan 't Hek neemt Tipker Transportservice over

Van ‘t Hek neemt Tipker Transportservice over

ALPHEN AAN DEN RIJN –  Met ingang van 1 juli neemt Van ‘t Hek uit Zuidoostbeemster familiebedrijf Tipker Transportservice over.

Reden voor de overname is dat zoon Axel Tipker geen toekomst meer ziet in een transportbedrijf.

“We staan als transportsector aan de vooravond van een nieuw tijdperk. Verduurzaming, elektrificeren, het heeft een grote impact op een klein familiebedrijf. Doordat Axel aangegeven heeft geen toekomst te zien in het hebben van een transportbedrijf, sloegen bij mijzelf ook de twijfels toe”, vertelt Arno Tipker.

“We kwamen tot de conclusie: “We doen het samen, of we doen het niet”
Na positieve gesprekken hebben wij overeenstemming bereikt met de Van ‘t Hek Groep tot overname, per 1 juli 2024, van het wagenpark en onszelf. Hierdoor hebben wij een mooie toekomst, bij een mooi bedrijf en kunnen blijven doen wat we leuk vinden.”

Tipker Transportservice werd opgericht in 2009. Arno Tipker, heeft, volgens de bedrijfswebsite, ruim 25 jaar ervaring in het exceptionele transport van heistellingen, hijskranen, grondverzetmachines en andere buitenmaatse vrachten.

De Van ‘t Hek Groep is een allround funderingsbedrijf met een voorliefde voor een aantal specialismen, zoals werken op het water, langs het spoor en in de binnenstad en natuurlijk het realiseren van complete bouwkuipen. Daarnaast zijn zij koploper in trillingsvrije en geluidsarme technieken.

Door de brede kennis van de werknemers en een complete materieelvloot zijn zij in staat om veel verschillende funderingstechnieken op grote schaal uit te voeren.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Tien nieuwe Scania’s voor Nillezen

OEFFELT – Internationaal Transportbedrijf Nillezen B.V. uit Oeffelt heeft een order van tien Scania 460R A4x2 trekkers met 13-liter Super motor geplaatst. Het familiebedrijf...
×