Clicky

zaterdag 27 juli 2024 - 03:53 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSWeer & VerkeerStart pinksterweekend leidt al vroeg tot drukte op wegen

Start pinksterweekend leidt al vroeg tot drukte op wegen

DEN HAAG – De avondspits verloopt zoals verwacht erg druk, meldt de ANWB. Rond 17.10 uur stond er 790 kilometer file, maar enige tijd daarvoor stond er volgens de verkeersinformatiedienst van de organisatie 880 kilometer. Er was al gewaarschuwd voor lange files door de start van het lange pinksterweekend.

Grote bijzonderheden zijn er volgens een woordvoerder van de ANWB niet. “Er is veel verkeer op de weg”, zegt de woordvoerder. “We zien verder weinig ongelukken of pechgevallen. Het zijn vooral lange files waarin het wel rijdt, maar die wel voor vertraging zorgen.”

Het is volgens de ANWB “extreem druk” in het zuiden van het land. Onder meer op de A58 bij Tilburg en de A73 bij Venlo en bij Nijmegen is het erg druk. Ook op de A12 bij Arnhem vanuit Duitsland staat veel verkeer.

Rond Den Bosch en Utrecht is het druk door buien die over het gebied trekken. Verder staat het verkeer vast op de wegen rond Amersfoort.

LEES OOK
Extinction Rebellion blokkeert toegangswegen Shell Pernis
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Tientallen kabels doorgebrand op TGV-lijn richting noorden

PARIJS - Bij de sabotage van de hogesnelheidslijn van Parijs richting noorden zijn in Croisilles ongeveer veertig kabels doorgebrand, meldt de burgemeester van de...
×