Clicky

zondag 19 mei 2024 - 03:40 uur
HomeOVERIG NIEUWSOvernames en FusiesCanadese Delmar Group neemt Nederlandse expediteur Intervracht over

Canadese Delmar Group neemt Nederlandse expediteur Intervracht over

MONTREAL – Delmar International Inc., een in Canada gevestigde marktleider op het gebied van logistiek en supply chain-oplossingen, heeft de overname op 8 mei afgerond van de in Zevenaar gevestigde expediteur Intervracht Nederland BV.

Gelegen op ongeveer anderhalf uur rijden ten oosten van zowel Rotterdam als Amsterdam, beide belangrijke Europese knooppunten voor zee- en luchtvracht, en dicht bij de grens met Duitsland, zal Intervracht Zevenaar dienen als een strategisch nieuw mondiaal logistiek en distributieknooppunt voor The Delmar Group.

“We zijn er trots op om ons aan te sluiten bij The Delmar Group, een organisatie die onze visie, waarden en passie voor de sector deelt. We zullen onze complementaire capaciteiten en de technologie van Delmar benutten met ons wereldwijde netwerk en expertise. Dit begint al ten goede te komen aan onze klanten en medewerkers en belanghebbenden. We hebben op dit moment nog veel meer synergieën geïdentificeerd en werken daaraan”, aldus Jörg Töpfer, algemeen directeur Intervracht Nederland BV. De heer Töpfer blijft aandeelhouder en algemeen directeur.

Intervracht Nederland BV is een internationaal expediteur. Zij houden zich sinds 1999 primair bezig met wereldwijde zee- en luchtvrachtexpeditie en bijkomende douanezaken.

Van links naar rechts: Jörg Töpfer , Managing Director, Intervracht Nederland BV , Robert Cu tler, President en CEO van The Delmar Group en Mike Wagen, COO van The Delmar Group .

“Deze overname markeert een belangrijke mijlpaal in onze internationale expansiestrategie en versterkt onze positie als toonaangevende leverancier van end-to-end wereldwijde supply chain-oplossingen. We zijn verheugd Intervracht Nederland BV te verwelkomen bij de Delmar-familie en kijken ernaar uit om onze expertise te combineren, netwerken en middelen om onze klanten extra opties, diensten en waarde te bieden.” zei Robert Cutler, president en CEO van The Delmar Group.

Dit is voor Delmar de tweede transactie snel achter elkaar in Europa, aangezien de groep vorig jaar een controlerend belang verwierf in de Italiaanse expediteur Alisped SpA.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

onweer

Waarschuwing voor ‘stevige onweersbuien’ geldt niet meer

DE BILT - De code geel die door het KNMI was afgegeven voor de middag en avond voor de provincies Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht en...