Clicky

dinsdag 21 mei 2024 - 06:55 uur
HomeOVERIG NIEUWSVerder in het nieuwsJongen (16) overleden na steekpartij in Helmond

Jongen (16) overleden na steekpartij in Helmond

HELMOND – De 16-jarige jongen die afgelopen nacht zwaargewond raakte bij een steekincident in Helmond is overleden, meldt de politie. Hij overleed woensdagochtend in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Een 20-jarige Helmonder is aangehouden.

Agenten kregen rond middernacht een melding van een steekincident aan de Watermolenwal in Helmond en troffen het slachtoffer uiteindelijk op het nabijgelegen Piet Blomplein aan. De 16-jarige jongen bleek ernstig gewond door een steekvoorwerp.

Gelet op de ernst van de steekverwondingen zijn de hulpdiensten direct met levensreddende handelingen gestart. Het slachtoffer is daarna overgebracht naar het ziekenhuis waar hij later overleed.

De politie startte vannacht een onderzoek naar dit steekincident. Een 20-jarige man uit Helmond stond vlak bij het slachtoffer. Hij is op basis van het eerste onderzoek door de politie aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident. De Helmonder is ingesloten op het bureau en wordt vandaag verhoord.

Er wordt uitgebreid onderzoek gedaan op de plek waar het slachtoffer en de verdachte zijn aangetroffen om  helder te krijgen van wat er zich precies heeft afgespeeld.

Het slachtoffer en de verdachte zijn bekenden van elkaar. Mogelijk ging er een ruzie voorafging aan het steekincident.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vliegtuig moet omkeren voor voorzorgslanding op Schiphol

SCHIPHOL -Een vliegtuig van KLM dat was opgestegen vanaf Schiphol moest maandagavond omkeren en op datzelfde vliegveld landen. De voorzorgslanding van de vlucht naar Glasgow...