Clicky

maandag 27 mei 2024 - 21:00 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSLuchtvaartcargo-partner breidt wereldwijde luchtvrachtoplossingen uit vanuit Amsterdam en Brussel

cargo-partner breidt wereldwijde luchtvrachtoplossingen uit vanuit Amsterdam en Brussel

AMSTERDAM – Voortbouwend op het succes van zijn populaire consolidatiediensten tussen Amsterdam en Azië, biedt Cargo-Partner nu naadloze luchtvrachtoplossingen vanuit Amsterdam en Brussel naar belangrijke locaties in Europa, Azië, Amerika en Zuid-Afrika.

cargo-partner heeft zijn luchtvrachtaanbod uitgebreid met dagelijkse en wekelijkse diensten vanaf belangrijke luchthavens in België en Nederland naar bestemmingen over de hele wereld, waardoor tijdige leveringen en kostenefficiëntie worden gegarandeerd. Klanten kunnen kiezen uit meerdere serviceniveaus – ECONOMY, PRIORITY en EMERGENCY – afgestemd op hun specifieke behoeften.

Enzo Phillips, Managing Director van Cargo-partner Benelux, zei: “We blijven ons wereldwijde netwerk uitbreiden, evenals de kwaliteit van onze luchttransportdiensten vanuit onze Benelux-vestigingen, en we zijn erg enthousiast om onze luchtvrachtoplossingen te verbeteren.

“We hebben de afgelopen 18 maanden met succes luchtconsols vanuit Amsterdam naar belangrijke locaties in Azië geleid, waarbij we klanten ondersteunden met hun internationale import- en exportvereisten. We zijn nu blij dat we onze diensten kunnen uitbreiden naar andere regio’s over de hele wereld, waarbij we bedrijven in Nederland en België kunnen ondersteunen met volledige end-to-end luchtvrachtoplossingen.”

De luchtdiensten in de Benelux worden beheerd vanuit de vestigingen van vrachtpartners in Amsterdam en Brussel, met een intern team van handelsexperts die Mandarijn, Nederlands en Engels spreken en toezicht houden op alle verzoeken van klanten.

cargo-partner biedt uitgebreide transportoplossingen samen met interne douanediensten en strategische netwerkoptimalisatie om betrouwbare capaciteit en concurrerende prijzen voor alle klanten te garanderen. De digitale oplossingen van het bedrijf, zoals het SPOT-platform, bieden volledige transparantie, gestroomlijnde communicatie en geïntegreerd supply chain management.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS