Clicky

zondag 19 mei 2024 - 15:51 uur
HomeOVERIG NIEUWSVerder in het nieuwsMan (90) overleden na duw van fiets in Veldhoven

Man (90) overleden na duw van fiets in Veldhoven

VELDHOVEN – De 90-jarige fietser uit Veldhoven die vorige week zwaargewond raakte na een duw is maandagmorgen aan zijn verwondingen overleden, meldt de politie dinsdag.

De 90-jarige man werd afgelopen vrijdagochtend rond 10:30 aan de Heemweg in Veldhoven van zijn fiets geduwd. Toen agenten ter plaatse kwamen was het ambulancepersoneel al bezig met het behandelen van het zwaargewonde slachtoffer.

Terwijl het slachtoffer met spoed werd afgevoerd gingen de agenten, samen met gemeentehandhavers, in gesprek met de verdachte.

De verdachte, een 42-jarige man uit Veldhoven, werd vervolgens aangehouden. Hier werkte hij niet aan mee en ging in verzet. Bij de aanhouding raakte een politieagent gewond en werd de taser ingezet.

De verdachte is maandagmiddag voorgeleid en blijft in elk geval de komende twee weken in de cel. De politie doet verder onderzoek naar de aanleiding en toedracht van het incident en is op zoek naar getuigen om een beeld te krijgen van de aanleiding en toedracht van het incident.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Opnieuw code geel in oosten en zuiden vanwege onweersbuien met veel...

DE BILT - Het KNMI waarschuwt voor stevige onweersbuien in Overijssel, Gelderland, Utrecht, Noord-Brabant en Limburg in de middag. Die buien kunnen zeer plaatselijk...