Clicky

vrijdag 24 mei 2024 - 14:48 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSLuchtvaartKLM vliegt vrijdag weer van en naar Israël na aanval Iran

KLM vliegt vrijdag weer van en naar Israël na aanval Iran

SCHIPHOL – KLM vliegt vanaf vrijdag weer van en naar Tel Aviv in Israël, meldt de luchtvaartmaatschappij. Na de aanval van Iran op Israël met raketten en drones ruim een week geleden had KLM alle vluchten van en naar Tel Aviv geannuleerd.

KLM had eerder op maandag laten weten op woensdag de vluchten te hervatten. KLM zou eigenlijk vanaf afgelopen vrijdag weer vliegen naar Tel Aviv, maar dat is dus opnieuw uitgesteld.

Volgens een woordvoerster gaan per dag twee vluchten niet door, een vanaf Schiphol naar Israël en een van Tel Aviv naar Schiphol. De vliegmaatschappij wil niet zeggen hoeveel passagiers zijn geraakt door het schrappen van de vluchten.

Israël wilde vorige week een grote tegenaanval op Iran uitvoeren, maar schaalde die plannen af onder druk van de Verenigde Staten, meldden Israëlische functionarissen maandag aan The New York Times.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Singapore Airlines

Singapore Airlines kan claims van “acht cijfers” tegemoetzien

SINGAPORE - Singapore Airlines moet volgens schadedeskundigen vrezen voor forse schadeclaims van passagiers die deze week gewond raakten toen een toestel van de luchtvaartmaatschappij...