Clicky

dinsdag 30 april 2024 - 08:39 uur
HomeOVERIG NIEUWSVerder in het nieuwsGrote brand bij autoschadebedrijf Jos van Veldhoven in Kerkdriel

Grote brand bij autoschadebedrijf Jos van Veldhoven in Kerkdriel [+foto’s]

KERKDRIEL – Aan de Nijverheidsstraat in het Gelderse Kerkdriel woedt sinds dinsdagavond een grote brand. De brand ontstond rond 21.40 uur bij autoschadebedrijf Jos van Veldhoven.

Er zou sprake zijn van forse rookontwikkeling, mede ontstaan door autobanden die in brand zijn gevlogen. De veiligheidsregio adviseert omwonenden om ramen en deuren te sluiten.

Ruim dertig brandweervoertuigen uit Gelderland-Zuid bestrijden de brand, die nog niet onder controle is. De brandweer uit Den Bosch is ter ondersteuning aanwezig met een ladderwagen.

Het autoschadebedrijf bevindt zich in een gebouw waarin een aantal andere bedrijven gehuisvest is. De naastgelegen sportschool NC Fit lijkt zwaar getroffen te zijn, schrijft het Brabants Dagblad. De woordvoerster van de veiligheidsregio meldt aan de krant dat een persoon is nagekeken in de ambulance. Het is niet bekend of deze persoon werkzaam is bij een van de getroffen bedrijven.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Finnair staakt vluchten op Ests Tartu vanwege Russische gps-inmenging

HELSINKI - Finnair vliegt de komende maand niet op de stad Tartu in Estland, omdat Rusland storingen veroorzaakt in het gps-systeem. Dat maakt landen...