Clicky

zaterdag 18 mei 2024 - 21:57 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSPersonenvervoerNieuwe Setra S516HDH voor Taxi & Tour P. van de Pol B.V.

Nieuwe Setra S516HDH voor Taxi & Tour P. van de Pol B.V.

Van buiten heeft de nieuwe S516 HDH TopClass van Taxi & Tour P. van de Pol B.V. de onmiskenbare Setra look: karaktervolle lijnvoering “La Linea” met de chrome Setra-opschrift en het Kässbohrner-logo op zijn neus. De “grootheid” zit hem ook van binnen, al bij de eerste stap in de zeer luxe uitgevoerde touringcar ervaar je de unieke stoelopstelling en lichtinval van de interieurruimte.

Uniek reiscomfort

De unieke stoelindeling met een rondzit en vis-à-vis tafels biedt passagiers de mogelijkheid om gezellig met elkaar te converseren tijdens de reis, terwijl de ruimere beenruimte zorgt voor extra comfort, zelfs tijdens langere ritten. De aanwezigheid van een kitchenette met alle gemakken maakt het mogelijk om onderweg te genieten van vers bereide maaltijden en drankjes, waardoor de reis nog aangenamer wordt. Het panoramadak draagt bij aan een ruimtelijk gevoel in het interieur, terwijl de overvloedige lichtinval zorgt voor een aangename sfeer en een prachtig uitzicht. Met plaats voor 32 passagiers is deze touringcar ideaal voor groepen die op zoek zijn naar een premium reiservaring met alle luxe en gemakken die ze zich kunnen wensen.

“Met de aanschaf van deze nieuwe Setra S 516 HDH bevestigen we onze positie als topspeler in comfortabel en betrouwbaar personenvervoer. We zijn ervan overtuigd dat onze klanten versteld zullen staan van de luxe en het comfort van deze touringcar”, aldus Peter van de Pol jr. directeur Taxi & Tour P. van de Pol B.V.

Veilig reizen in stijl

De veiligheid van de passagiers staat altijd voorop, en de Setra TopClass met zijn eersteklas veiligheidsuitrusting is daarop geen uitzondering. De functies zoals Active Drive Assist 2, Predictive Powertrain Control, spoorassistent en Active Brake Assist 6 dragen allemaal bij aan een veiligere rijervaring voor zowel de passagiers als de chauffeur. Dit soort functies verheffen de reiservaring tot een echt hoog niveau en maken het reizen niet alleen comfortabel, maar ook buitengewoon plezierig.

Vijfde generatie van de familie

Een prachtige geschiedenis eert het familiebedrijf in Nunspeet. Sinds 1887 heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een gewaardeerde en vertrouwde naam in de personenvervoerssector. Met vijf generaties die het bedrijf hebben geleid, is er een sterke focus op continuïteit, kwaliteit en klanttevredenheid.

De veelzijdigheid van het wagenpark, variërend van taxi’s tot touringcars, stelt Van de Pol in staat om aan een breed scala aan vervoersbehoeften te voldoen, zowel voor individuele klanten als voor opdrachtgevers in heel Nederland en daarbuiten. Of het nu gaat om luchthavenvervoer, zakelijk vervoer, groepsreizen of speciale gelegenheden, het bedrijf is goed gepositioneerd om aan verschillende eisen te voldoen.

 

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

onweer

Waarschuwing voor ‘stevige onweersbuien’ geldt niet meer

DE BILT - De code geel die door het KNMI was afgegeven voor de middag en avond voor de provincies Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht en...