Clicky

maandag 27 mei 2024 - 01:48 uur
HomeOVERIG NIEUWSVerder in het nieuwsDode en gewonde bij steekincident in Tilburg

Dode en gewonde bij steekincident in Tilburg

TILBURG -Bij een steekincident in Tilburg is in de nacht van zaterdag op zondag een 41-jarige man omgekomen. De politie trof de man en een gewonde vrouw aan in de Zuid-Oosterstraat in de wijk Loven-Besterd. De vrouw is aangehouden.

De politie kreeg rond 01.20 uur een melding binnen dat er een man gewond op straat lag. Agenten probeerden hem te reanimeren, maar hun hulp mocht niet baten. Tijdens die actie kwam er een tweede melding binnen, over nog een gewonde persoon. Zij werd aangetroffen op de kruising van de Zuid-Oosterstraat en de Tulpstraat, zo’n honderd meter van het eerste slachtoffer. Ook de vrouw had steekwonden opgelopen.

Het vrouwelijke slachtoffer was niet volledig aanspreekbaar en is naar het ziekenhuis gebracht. Zij is volgens de politie aangehouden “omdat de toedracht van de gehele situatie nog onduidelijk is” en wordt vooralsnog aangemerkt als verdachte.

De vrouw heeft het ziekenhuis verlaten, laat een politiewoordvoerder zondag rond 11.00 uur weten. Ze zit nu in een cel. Over wat er precies is gebeurd, kon de politiewoordvoerder nog niets zeggen.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Qatar Airways

Twaalf gewonden bij nieuw incident met turbulentie in vliegtuig

DUBLIN - In een vliegtuig van Qatar Airways dat onderweg was van Doha (Qatar) naar Dublin, zijn twaalf mensen lichtgewond geraakt door turbulentie boven...