Clicky

maandag 20 mei 2024 - 12:13 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSNieuw MaterieelNieuwe speciale jubileum-trailer voor Leo de Jong Transport

Nieuwe speciale jubileum-trailer voor Leo de Jong Transport

MAASDIJK – Leo de Jong Transport heeft vrijdag een nieuwe bijzondere trailer in ontvangst genomen. De trailer, een Cargobull Schmitz trailer, is een ode aan de 50-jarige samenwerking tussen Leo de Jong Transport en Beekenkamp Plants.

Het bijzondere ervan, naast de enorme lengte van de samenwerking, is dat de opa van de huidige eigenaar de samenwerking heeft opgezet. Inmiddels is Roy de Jong als vierde generatie het stokje aan het overnemen en duurt de samenwerking voort.

De trailer komt in een serie van drie, de andere twee zijn in de bekende kleuren rood en geel.

De gekoelde trailers zijn uitgevoerd met een pompwagenkist en een laadklep. Rdr Reclame & Illustraties zorgde voor het ontwerp en Tanco Sign & Print voor de beplakking.

Deze specifieke trailer zal voornamelijk ingezet worden voor de firma Beekenkamp en zal zijn ritten maken door Europa. Veel voorkomende bestemmingen hierbij zijn Duitsland, Frankrijk, Denemarken en Zwitserland.

Leo de Jong Transport is met name gespecialiseerd in het distributievervoer binnen Nederland.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Recordwinst Ryanair ondanks vertraging levering nieuwe Boeings

DUBLIN - Ryanair heeft afgelopen boekjaar 184 miljoen passagiers vervoerd, bijna een kwart meer dan in het laatste jaar voor de coronapandemie. De Ierse...