Clicky

woensdag 24 april 2024 - 10:48 uur
HomeOVERIG NIEUWSOvernames en FusiesK&DTC Groep neemt SB Trans over

K&DTC Groep neemt SB Trans over

SCHIJNDEL– De K&DTC Groep bestaande uit DTC Surhuisterveen BV, Koning Drenth BV en Henk Smid Transport & Expeditie BV neemt per 1 mei 2024 het in Schijndel gevestigde SB Trans VOF over.

Met deze overname verstevigt de onderneming zijn activiteiten in het vervoer van afval. De overname past in de strategie van de K&DTC Groep om haar marktpositie in dit segment verder uit te breiden.

SB Trans vof. is gespecialiseerd in het vervoer van los gestorte producten met walking floors en containerauto’s.

SB Trans is voornamelijk actief in transporten binnen de Benelux en Duitsland.

De K&DTC Groep met vestigingen in Drachten, Beerta en Coevorden is eveneens gespecialiseerd in het transport van afval, maar vervoert dagelijks ook vele andere producten binnen Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Denemarken, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Dit doen zij met walking floors, containerauto’s, tautliners en kippers.

Dennis van de Sande, de huidige directeur van SB Trans: “Door deze overname zijn wij in staat om onze klanten nog meer capaciteit en flexibiliteit te bieden, en op de lange termijn de continuïteit te waarborgen voor onze werknemers en opdrachtgevers. Ik heb het volste vertrouwen in de K&DTC Groep dat zij er wat moois van gaan maken. Het bedrijf zal per 1 mei vanuit een nieuwe vestiging in Beugen worden voortgezet. Onze chauffeurs houden echter wel de huidige standplaats in Sint Oedenrode.”

Louw van der West, directeur bij de K&DTC Groep, vult aan: “Bij de K&DTC Groep zetten we in op verdere groei van onze onderneming en verdichting van ons netwerk. We zijn dan ook blij dat we door de overname van SB Trans de kans krijgen om ook in het zuiden van Nederland een vestiging op te zetten. Het bedrijf en de vakmensen passen zeer goed bij ons bedrijf. We heten onze nieuwe collega’s dan ook van harte welkom.”

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Blom Verkeersschool

Eerste Volvo FH in nieuwe huisstijl voor Verkeersschool Blom

BREDA - Verkeersschool Blom heeft een nieuwe, state-of-the-art Volvo FH 4x2 lestruck in gebruik genomen. Het is voor Blom de eerste lestruck die is...