Transport Online - Jan van Toorn 40 jaar als chauffeur werkzaam bij J. Heebink

Jan van Toorn 40 jaar als chauffeur werkzaam bij J. Heebink

Jan van Toorn 40 jaar als chauffeur werkzaam bij J. Heebink
20-11-2017 19:35 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

VEENENDAAL - Onlangs is vrachtwagenchauffeur Jan van Toorn uit Veenendaal gehuldigd met 40 dienstjaren bij de firma J. Heebink BV uit Veenendaal. In 1980 is hij een paar maanden weggeweest om elders binnenlands werk te doen, maar toch bleek dat zijn hart meer lag bij het internationale werk. Uiteindelijk heeft hij er 40 trouwe dienstjaren op zitten bij J. Heebink.

"We hebben Jan met zijn eigen vrachtwagen opgehaald en wij zijn met hem naar het Van der Valk Hotel in Veenendaal gereden en hier hebben wij een receptie gehouden voor zijn familie, vrienden en collega's. Jan wist van niets en was behoorlijk verrast", aldus Cees Heebink.

"Jan is begonnen bij ons als chauffeur in de zeecontainers. Vaak ging hij deze lossen in Duitsland. Toen wij begin jaren '80 zijn begonnen met het Engeland werk, heeft Jan de overstap gemaakt om als Engeland chauffeur zijn loopbaan bij onze firma te vervolgen."

"Jan is inmiddels 64 jaar, dus hij is bezig met de laatste loodjes bij onze firma."

Jan is in korte tijd de derde chauffeur die 40 dienstjaren erop heeft zitten bij Heebink. Vorig jaar mei was Rene van Houte 40 jaar in dienst. In september was Aris van der Haar 40 jaar onafgebroken in dienst en nu dus Jan van Toorn. "Vanzelfsprekend zijn wij enorm trots dat deze mensen al zo lang bij Heebink werkzaam zijn. Trouwe krachten zijn cruciaal in ons familiebedrijf, dat op 1 Januari 48 jaar bestaat", besluit Cees Heebink.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,265

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions