Transport Online - Chauffeur Aris van de Haar al 40 jaar in dienst bij J. Heebink

 


Chauffeur Aris van de Haar al 40 jaar in dienst bij J. Heebink

Chauffeur Aris van de Haar al 40 jaar in dienst bij J. Heebink
19-09-2017 11:03 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

VEENENDAAL - Afgelopen zaterdag heeft J. Heebink Logistic Services uit Veenedaal haar chauffeur Aris van de Haar uit Ede gehuldigd met zijn onafgebroken dienstverband van 40 jaar. "Een prachtige mijlpaal, die we niet ongemerkt voorbij konden laten gaan", aldus Cees Heebink.

"We hebben Aris met zijn eigen vrachtwagen thuis opgehaald en wij zijn met hem naar het Van der Valk Hotel in Veenendaal gereden en hier hebben wij een receptie gehouden met zijn familie, vrienden en collega's. Aris wist van niets en was behoorlijk verrast."

Aris is begonnen bij Heebink als binnenland chauffeur. Hij is begonnen met frisdrank distributie voor de Riedel in Ede. "Toen wij begin jaren '80 zijn begonnen met het Groot-Brittannië werk, heeft Aris de overstap gemaakt om als Engeland chauffeur zijn loopbaan bij onze firma te vervolgen. Aris heeft bijna zijn gehele loopbaan bij Heebink met een combi gereden."

"Aris is inmiddels 61 jaar, dus we hopen nog zeker een jaar of 5 veel plezier te kunnen beleven aan de samenwerking", besluit Cees Heebink.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,592
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden