Rene van Houte 40 jaar in dienst bij J. Heebink Logistic Services

Rene van Houte 40 jaar in dienst bij J. Heebink Logistic Services
31-05-2016 09:38 | Transport | auteur Redactie [FE]

VEENENDAAL - Afgelopen zaterdag is Rene van Houte uit Veenendaal in het zonnetje gezet omdat hij al 40 jaar onafgebroken werkzaam is bij J. Heebink Logistic Services.

"Een prachtige mijlpaal, die we niet ongemerkt voorbij konden laten gaan", aldus Cees heebink.

"We hebben Rene met zijn eigen vrachtwagen opgehaald en wij zijn met hem naar het Van der Valk Hotel in Veenendaal gereden en hier hebben wij een receptie gehouden voor zijn familie, vrienden en collega's. Het leuke was dat Rene van niets wist en behoorlijk verrast was."

Rene heeft veel pionierswerk verricht. Meegeholpen nieuwe markten aanboren. Zo heeft hij namens Heebink geprobeerd om met varkens naar Italië te rijden om te kijken of dat wat was. Dit was geen succes. Na twee ritten werd er besloten om hiermee te stoppen.

"Ook stond Rene aan de wieg voor het Engeland transport. Hij was één van de eersten die de oversteek naar het eiland gemaakt heeft namens ons bedrijf. Dit is zoals bekend en zeker ook dankzij alle inspanningen van Rene een groot succes! In het begin ging hij voor ons bedrijven in Engeland af als een soort vertegenwoordiger om retourvrachten te zoeken en ons bedrijf kenbaar te maken", vertelt Cees Heebink.

Rene was destijds de tweede chauffeur die bij J. Heebink in dienst kwam.  

 Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,783
Diesel1,464

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden