Transport Online - Girteka Logistics bestelt 1.000 Mercedes Actros'

Girteka Logistics bestelt 1.000 Mercedes Actros'

Girteka Logistics bestelt 1.000 Mercedes Actros'
29-02-2016 10:59 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

STUTTGART(D) - De grootste order in Oost-Europa ooit voor Mercedes-Benz: Girteka Logistics bestelde eerder deze maand 1.000 Mercedes-Benz Actors vrachtwagens met Euro VI-motoren.

De order is een belangrijke mijlpaal in de samenwerking tussen Girteka en Mercedes-Benz. De meerderheid van de vrachtwagens zal nog in 2016 geleverd worden.

De Mercedes-Benz Actros is de meest efficiënte vrachtwagen in zijn klasse. Het gemiddelde brandstofverbruik van de vrachtwagens is met 13 procent gedaald sinds de marktintroductie in 2011.

Alle vrachtwagens zullen worden uitgerust met de nieuwste, geoptimaliseerde OM 471 heavy-duty motor en Predictive Powertrain Control (PPC).

Bovendien zijn alle bestelde trekkers voor Girteka Logistics uitgerust met een BigSpace cabine met een vrije hoogte van 199 centimeter en 890 liter opbergruimte om de chauffeurs de beste werkomstandigheden en veel bewegingsvrijheid op langere ritten te bieden.

Mercedes-Benz geeft aan trots te zijn op de grootste order in Oost-Europa: "Wij zijn er trots op dat Girteka Logistics ons heeft uitgekozen. We voelen ons vereerd met dit vertrouwen en het toont duidelijk aan dat ons vlaggenschip de Actros voorsprong heeft op de harde concurrentie", aldus Stefan Buchner, hoofd van Mercedes-Benz Trucks.

Mindaugas Raila, directeur van Girteka Logistics: "In het jaar van ons 20-jarig bestaan ​​hebben we besloten om onze vloot te moderniseren door 1.000 nieuwe Mercedes-Benz Actros aan te schaffen. De nieuwe Actros overtuigt door zijn operationele prestaties, veiligheidsuitrusting en betrouwbaarheid."

Foto's

 • Hilmi Kilic
  Vale Logistics
 • Hilmi Kilic
  Vale Logistics
 • Hilmi Kilic
  Vale Logistics
 • Hilmi Kilic
  Vale Logistics

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,852
Diesel1,492

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen