Transport Online - Bolk Logistics B.V. tweede huurder T-Port Waterside Campus Almelo

Bolk Logistics B.V. tweede huurder T-Port Waterside Campus Almelo

Bolk Logistics B.V.  tweede huurder T-Port Waterside Campus Almelo
08-12-2020 17:00 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ALMELO - Vorige week werd bekend dat de E. van Wijk Group de eerste huurder van de T-Port Waterside Campus te Almelo is. Vandaag wordt bekend dat Bolk Logistics BV de tweede huurder wordt in de T-Port Waterside Campus te Almelo en dit project maakt hiermee een vliegende start.

De gloednieuwe Waterside Campus zal verrijzen naast de reeds in aanbouw zijnde omvangrijke T-Port Logistic Campus en naast de Combi Terminal Twente (CTT). De investeerder Heylen Warehouses, onderdeel van Heylen Group, ontwikkelt hiermee op zichtlocatie vanaf de snelweg een nieuw campusconcept met kleinere units.

Bolk Logistics BV huurt ruim 17.000 m² ruimte die onderverdeeld is in 4 units. Hiermee is de campus inmiddels voor bijna 60% verhuurd. Heylen Warehouses verklaart dat er veel interesse is voor de resterende drie units. Met dit concept geeft Heylen Warehouses, naast XL partijen, ook startende en kleinere ondernemers de ruimte om zich te vestigen en te groeien in een modern en goed uitgerust gebouw.

Bolk Logistics is onderdeel van het Almelose Bolk Transport. In de regio en ver daarbuiten een bekende verschijning met haar groene vrachtwagens. Bolk Transport, opgericht in 1934, heeft inmiddels vestigingen in Frankrijk, Roemenië, Oostenrijk, Duitsland, Ierland en Zweden. Bolk verricht alle vormen van transport, waaronder containerdistributie en internationaal transport maar is vooral gespecialiseerd in exceptioneel transport van zware en buitenmaatse ladingen zoals bijvoorbeeld windmolens. Geen uitdaging is te groot. Op innovatieve en duurzame wijze levert Bolk persoonlijke, flexibele en vakkundige service zonder compromissen.

Naast de binnenvaart containerterminal CTT aan het Twentekanaal biedt deze locatie ook een goede snelweg- en spoorverbinding. De strategische ligging en uitstekende ontsluitingen van het businesspark maken dit de perfecte locatie voor het bedienen van zowel nationale als internationale klanten voor de (Oost-)Europese markt. Op het XL Businesspark te Almelo hebben zich inmiddels diverse logistieke bedrijven gevestigd die vanuit Almelo naar zowel nationaal als in Europese en EMEA landen distribueren.

Heylen Warehouses ontwikkelt en belegt in hoogwaardige logistieke- en industriële vastgoed projecten, zowel in binnen- als buitenland. De volledige keten, vanaf ontwikkeling en bouw tot het beheren en het onderhouden wordt gedaan in eigen beheer, met eigen mensen en met eigen in-house expertise.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,744
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions