Clicky

 
Transport Online - Bouw nieuw pand door brand getroffen Van der Heijden Transport begonnen

Bouw nieuw pand door brand getroffen Van der Heijden Transport begonnen

Bouw nieuw pand door brand getroffen Van der Heijden Transport begonnen
21-10-2020 10:30 | Transport | auteur Redactie

HAPERT - Op 29 mei 2020 werd Van der Heijden Transport getroffen door een bedrijfsbrand die bijna het gehele bedrijf in de as legde. Slechts een opslagloods bleef gespaard. 

Ondanks de impact van dit gebeuren heeft het familiebedrijf direct de nodige acties ondernomen waardoor maandag 1 juni de meeste vrachtwagens weer onderweg waren om de klanten te bedienen.

Samen met VALERES Industriebouw is op zeer korte termijn een geheel nieuw ontwerp gemaakt en werd de aanvraag omgevingsvergunning ingediend. De benodigde vergunningen zijn inmiddels binnen, meldt het Hapertse transportbedrijf.

Inmiddels zijn de opbouwwerkzaamheden en het grondwerk gestart en moet Van der Heijden vanaf eind mei 2021 weer op volle sterkte operationeel zijn vanuit het nieuw pand met een bedrijfshal van 12.807 vierkante meter en een kantoorpand van 990 vierkante meter.

Het familiebedrijf Van der Heijden Transport is ruim 85 jaar geleden opgericht en intussen uitgegroeid tot een modern vervoersbedrijf met legio logistieke faciliteiten waaronder internationaal transport, distributie, opslag en expeditie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,084
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden