Clicky

 
Transport Online - Rabelink neemt activiteiten failliet Leusink Logistics over

Rabelink neemt activiteiten failliet Leusink Logistics over

Rabelink neemt activiteiten failliet Leusink Logistics over
21-02-2020 17:13 | Faillissementen | auteur Redactie

WEHL - Rabelink Logistics neemt de activiteiten van Leusink Logistics over. De logistiek dienstverlener uit Gaanderen werd afgelopen dinsdag failliet verklaard. Vandaag is Rabelink tot overeenstemming gekomen met curator Eef Steentjes van Juust Advocaten uit Lichtenvoorde. Het doel is zo veel mogelijk van de medewerkers en klanten van Leusink te behouden, daarnaast komt het wagenpark van Leusink in handen van Rabelink.

De werkzaamheden van Leusink draaien gewoon door en vinden per direct onder verantwoording van Rabelink plaats. “De klantenstructuur en de dienstverlening van Leusink passen heel goed bij wat wij met Rabelink doen. Bovendien komt deze overname perfect uit gezien de groeidoelstelling die we als bedrijf hebben”, vertelt Alwin Schweckhorst, algemeen directeur van Rabelink. “Daarnaast is het mooi dat we de werkgelegenheid in de regio kunnen houden. We hopen zo veel mogelijk medewerkers en klanten te behouden.”

De gesprekken hieromtrent vinden zo snel mogelijk plaats. Vandaag nog zal Rabelink zich bij de medewerkers van Leusink presenteren. Morgen en begin volgende week gaan HR-manager Raoul Schepers en zijn team om tafel met alle 45 personeelsleden van Leusink. Vanaf maandag zal contact opgenomen worden met de klanten om de verdere procedure te bespreken.

Ook Michel van de Molen, woordvoerder van Leusink Logistics, is te spreken over de vlotte afwikkeling. “We zijn heel blij dat we zo snel een serieuze partner hebben kunnen vinden die deze moeilijke taak op zich kan nemen. We zijn ervan overtuigd dat onze klanten en medewerkers bij Rabelink in goede handen zijn.”

Rabelink, opgericht in 1930, is een 3PL+ logistiek dienstverlener met een warehousecapaciteit van 70.000 m2 en ruim 90.000 palletplaatsen. In combinatie met 180 vrachtauto's, 4 LZV’s, 250 trailers (waarvan 100 double en triple stock-opleggers) en 65 meeneemheftrucks is Rabelink uitgegroeid tot een gezonde en ondernemende organisatie. Het personeelsbestand is door de jaren heen gestegen, waardoor er momenteel aan meer dan 450 mensen een werkplek kan worden geboden. Sinds 2005 maakt Rabelink deel uit van de HUETTEMANN GROUP.

Foto's

  • J.Roeland
    RABELINK
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,062
Diesel2,064

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden