Clicky

 
Transport Online - Leusink Logistics failliet verklaard

Leusink Logistics failliet verklaard

Leusink Logistics failliet verklaard
18-02-2020 16:21 | Faillissementen | auteur Redactie

GAANDEREN - [update 21:38 uur] Voor de rechtbank van Gelderland zijn vandaag, dinsdag 18 februari, Leusink Logistics BV en Leusink Personeel BV uit Gaanderen failliet verklaard. 

Het is op dit moment niet bekend wat de oorzaak voor het faillissement is. Curator mr. E.H. Steentjes laat dinsdagavond weten dat het daar nog te vroeg voor is.

Het faillissement werd door de directie van beide BV's zelf aangevraagd, meldt de curator. Bij het bedrijf zijn 45 werknemers werkzaam waaronder een aantal flexkrachten.

Er wordt op dit moment nog doorgewerkt. "Ja er wordt nog doorgewerkt met het oog op een mogelijke overname. Er is al interesse getoond door een aantal partijen", bevestigt mr. Steentjes.

In september 2017 ging Leusink Transport failliet en startte door als Leusink Logistics dat nu dan eveneens failliet is verklaard. Bij het bedrijf werkten toen rond de 60 medewerkers, meldde de curator toen.

Volgens de huidige curator hebben beide faillissementen waarschijnlijk niets met elkaar te maken: "Er zijn andere eigenaren en een nieuwe directie bijgekomen. Voor zover ik heb begrepen staat dit faillissement op zichzelf", aldus mr. Steentjes.

In juli 2019 nam Leusink Logistics nog Dieperink Transport Zutphen over. Met deze overname kreeg Leusink Logistics B.V. de beschikking over een vloot van in totaal 40 stuks rollend materieel, 50 medewerkers en 8000m2 magazijn, meldde het bedrijf toen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,959
Diesel1,576

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats