Bakker Groep krijgt nieuwe directie

Bakker Groep krijgt nieuwe directie
14-01-2019 09:15 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ZEEWOLDE - Als specialist in transport en warehousing in de food sector behoort Bakker Logistiek, als familiebedrijf, tot de grootste logistieke dienstverleners van Nederland.

In totaal werken er ruim 1.800 medewerkers en heeft het bedrijf een vloot van meer dan 600 eigen vrachtwagens. Recentelijk heeft de Bakker Groep 27000m2 grond aangekocht in Zeewolde ter voorbereiding op toekomstige ontwikkelingen

Sinds de oprichting is het ondernemende en ambitieuze karakter van de familie Bakker een kenmerkend element van de bedrijfsvoering. "Aangezien Bakker Logistiek gedreven is om een goede dienstverlening te bieden aan onze klanten, nu en in de toekomst, is het tijd om verder te bouwen aan de organisatie van Bakker Logistiek. De familie blijft intensief betrokken en actief bij de gang van zaken bij Bakker Logistiek. De dagelijkse verantwoording zal overgenomen worden door een leidinggevend team bestaande uit een algemeen directeur, financieel & IT directeur en een commercieel & operationeel directeur", aldus een woordvoerder van de Bakker Groep.

Piet Bakker, eigenaar van de Bakker Groep, blijft direct betrokken bij het directie team en zal zich richten op zijn rol als voorzitter van de Raad van Commissarissen.

Guus van Neijenhof, algemeen directeur van de Bakker Groep, zal toetreden tot de RvC en gaat zich daarnaast richten op diverse projecten voor de Bakker organisatie.

De positie van operationeel & commercieel directeur Bakker Logistiek wordt met ingang van 1 januari 2019 vervuld door Erik Ros.

Over de aanstelling van de algemeen directeur en de financieel & IT directeur wordt binnenkort meer bekend gemaakt.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden