Zeven nieuwe MAN’s voor Bentvelzen Transport

Zeven nieuwe MAN’s voor Bentvelzen Transport
11-01-2019 15:06 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

ALPHEN AAN DEN RIJN - Vandaag, vrijdag 11 januari, heeft Bentvelzen Transport zeven nieuwe MAN trekkers ontvangen. De nieuwe trekkers worden voornamelijk ingezet in de levensmiddelendistributie naar supermarkten.

De MAN’s zijn alle zeven van het type TGS en beschikken over 360 PK. Vier trekkers zijn uitgevoerd in de bekende wit-blauwe Bentvelzen Transport huisstijl, de andere drie zijn uitgevoerd in de kleuren van DIRK. De trekkers zullen vooral worden ingezet voor distributie van geconditioneerde levensmiddelen naar supermarkten. Een van de kernactiviteiten binnen Bentvelzen Transport.

De keuze is op MAN gevallen vanwege de goede ervaringen met de prestaties van dit merk. De cabines zijn uitermate geschikt voor het werk. Een lage instap, een goed zicht rondom en een raam achter in de cabines. Daarnaast zijn de motorprestaties zeer goed, het brandstofverbruik gunstig en het motorvolume laag.

De voertuigen zijn voorzien van camera’s rondom om schades te voorkomen, maar belangrijker nog de veiligheid van (kwetsbare) medeweggebruikers te bevorderen. Ook beschikken de voertuigen over Adaptive Cruise Control om de snelheid en volgafstand van de voertuigen optimaal te kunnen regelen.

De MAN’s zijn geleverd door Autobedrijf Benton BV uit Ter Aar. Dit bedrijf is al jarenlang een van de betrouwbare partners van Bentvelzen Transport. Ook het goede service niveau van Benton heeft bij gedragen aan de keuze voor deze nieuwe trekkers.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,801
Diesel1,503

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden