Clicky


Bos Logistics neemt distributieactiviteiten Benelux over van Tunderman Road Cargo

Bos Logistics neemt distributieactiviteiten Benelux over van Tunderman Road Cargo
18-12-2018 18:14 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ROTTERDAM - Bos Logistics neemt distributieactiviteiten Benelux over van Tunderman Road Cargo van de Hooymeijer Groep. Vrijdag 14 december 2018 is door beide partijen een overeenkomst ondertekend voor de overname van activiteiten per 1 januari 2019

Door deze overname neemt Bos Logistics de LCL (Less Container Loads) distributie, dagelijks circa 35 eenheden, over van Tunderman Road Cargo.

Hiermee verstevigt Bos Logistics haar positie in de Rotterdamse haven als dienstverlener voor LCL-zeevracht distributie binnen de Benelux. Hierdoor verkrijgt Bos Logistisch een nog betere productiecapaciteit, zodat zij de klant beter, sneller en efficiënter van dienst kan zijn.

Bos Logistics heeft ruim 50 jaar ervaring en kennis opgedaan in de Rotterdamse haven en richt zich met name op voor en na transport en afhandeling van zee- en luchtvracht in de Benelux. Operationeel wordt dit met circa 375 personeelsleden en 350 transporteenheden (trekkers, trailers en bakwagens) uitgevoerd op de locaties Rotterdam, Schiphol Airport, Eindhoven en Brussel Airport.