Clicky


Nieuwe DAF FTP XF voor VDB Logistics

Nieuwe DAF FTP XF voor VDB Logistics
26-10-2018 10:05 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

DRIEL - Afgeleverd aan VDB Logistics deze opvallende DAF FTP XF.480 Super Space Cab. Er zijn hoogstwaarschijnlijk vele meningen over de ‘’looks’’ van deze DAF, maar één ding is zeker, hij valt wel op. 

Chauffeur Cock de Rooij rijdt met deze trekker op Spanje en met zijn lading was een normale 4x2 niet voldoende. Er is dan ook gekozen voor een extra voorloopas met een maximale belasting van 4.4 ton. Ook is er gekozen voor het as-last bewaking systeem. Dan kan men goed in de gaten houden of de lasten niet overschreden worden.

De DAF is een twee woning voor chauffeur Cock. Dus is de meest comfortabele en luxe cabine besteld. Super Air stoelen met twee ventilatie en twee verwarmingstanden, automatische klimaatregeling en een standairco. VDB is ook heel bewust bezig efficiënt te transporteren. Men heeft gebruik gemaakt van DAF Connect. DAF Connect voorziet de gebruiker snel van up-to-date informatie over de chauffeur, de truck en zijn logistieke proces.

De optische toevoegingen maken de auto verder compleet. Via veapsheald zijn er speciaal op maat gemaakte side skirts geleverd en de alcoa dura bright velgen met verlengde zonneklep incl. verstralers geven deze DAF de ‘’finishing touch’’.

Van Pijkeren IJsselmuiden heeft de DAF voorzien van de zwart metallic lak en de Telemagenta roze details.