Clicky


Vijf dedicated Beavertail trucks voor Kennis Transport

Vijf dedicated Beavertail trucks voor Kennis Transport
25-10-2018 19:16 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

BREDA - Kennis Transport & Logistics heeft ter uitbreiding van haar wagenpark geïnvesteerd in dedicated Beavertails. Het betreft in totaal vijf Volvo’s FH4 6x2M midlift met vijf unieke Beavertail opleggers.

Kennis Transport zal met deze dedicated beavertails gaan rijden voor JLG, een fabrikant van hoogwerkers en verreikers. JLG maakt al een aantal jaar gebruik van het Beavertail concept dat is ontwikkeld door Kennis Transport. Die intensieve samenwerking is nu bezegeld met vijf dedicated Beavertail trucks in de huisstijl van de hoogwerker fabrikant. Bij dedicated transport worden vrachtwagens en opleggers geheel aangepast aan de wensen van de klant. Hierdoor is het mogelijk om ook de eigen huisstijl door te voeren in het gehele transport.

Kennis Transport ontwikkelde de Beavertail speciaal voor het transporteren van machines met een lage bodemvrijheid. Het concept bevat een innovatieve toepassing voor conventionele vrachtwagens waarmee allerlei machines droog en spatvrij zijn te vervoeren en met name machines met een lage bodemvrijheid. Door deze toepassing kunnen machines via een kleine hellingshoek van vijf graden in normale vrachtwagens geladen en gelost worden, zodat de vrachtauto’s geschikt blijven voor alle vormen van groupagevervoer. Hierbij is een tussenkomst van een laad en los platform niet nodig.

De dedicated Beavertails voor JLG zullen onder andere ingezet worden voor Road Shows om product demonstraties uit te voeren. De beavertails rijden met speciaal getrainde chauffeurs door heel Europa om de machines te kunnen demonstreren.

Kennis Transport vervoert goederen door heel Europa met een specialisatie in transport naar Frankrijk. Het bedrijf staat voor First Class dienstverlening. Wat er ook vervoerd moet worden, waarheen en wanneer dan ook: alle goederen worden met de meeste zorg behandeld. Met aanvullende diensten zoals warehousing, roadshows en dedicated transport levert Kennis Transport alle denkbare logistieke diensten voor haar klanten.

Foto's

  • Kennis Transport
    Kennis Transport