Clicky


Prachtige nieuwe DAF voor Dirk van der Roest

Prachtige nieuwe DAF voor Dirk van der Roest
18-10-2018 17:14 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

NEEDE - Een hele mooie DAF FT XF 480 Super Space Cab Low Deck voor Dirk van der Roest in Neede. De DAF is voorzien van twee super air stoelen, rustica dashbord, luchtvering rondom, LED koplampen, LED achterlichtunits, automatische klimaatregeling, DAF night Lock, B3 alarm, as-lastbewaking, twee brandstoftanks met een inhoud van 1215L, standairco, twee standen pneumatische hefschotel en nog veel meer. Een echte full options Low Deck truck.

Bij het ontwikkelen van de Low Deck-trekker was de nauwkeurige afstemming tussen maximaal transportvolume en maximale transportveiligheid een echte uitdaging. DAF kan de meest effectieve oplossing in combinatie met een minimale koppelingshoogte van 91 cm en voldoende bodemvrijheid bieden. Hierdoor kan Van der Roest volgwagens met een interne laadhoogte van 3 m gebruiken, zonder dat de wettelijk verplichte buitenhoogte van maximaal 4 m wordt overschreden.

De DAF ‘’shined’’ als een malle. Het spuitwerk, de diepzwarte lak en drie lagen blanke lak zijn verzorgd door Van Pijkeren in IJsselmuiden. De airbrush werkzaamheden door Erik Velthuis.

De afgebeelde honden zijn van het ras; Mastín del Pirineo. Dirk en Anja hebben drie honden van deze ras soort en zijn er aan verknocht. Zodoende deze "doggy" look.

Foto's

  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • Bek en Verburg BV