Clicky


easyJet voegt Agadir toe aan het Schiphol-netwerk

easyJet voegt Agadir toe aan het Schiphol-netwerk
11-10-2018 10:06 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie [FE]

SCHIPHOL - easyJet, Europa’s toonaangevende luchtvaartmaatschappij, voegt deze winter Agadir in Marokko toe aan het netwerk en breidt daarmee het aantal easyJet-bestemmingen vanaf Schiphol uit. Met deze nieuwe route vliegt de maatschappij nu op 43 bestemmingen vanaf Schiphol. Agadir is tevens ook de eerste Marokkaanse bestemming die easyJet direct vanaf Schiphol aandoet.

easyJet gaat van 1 december tot en met 30 maart 2019 één keer per week, op zaterdag, vliegen naar Agadir.

William Vet, Country Manager easyJet Nederland, zegt: “We zijn blij met Agadir als nieuwe bestemming vanaf Schiphol. Nu de wintermaanden weer om de hoek staan is het prettig dat we onze Nederlandse reizigers steeds een uitgebreidere keuze aan winterbestemmingen kunnen aanbieden, onlangs voegden wij namelijk ook Fuerteventura toe aan ons routenetwerk. Ook biedt het toevoegen van deze bestemming mogelijkheden voor easyJet-passagiers die familie in Marokko of Nederland willen bezoeken."

Agadir is een kustplaats in Marokko, de badplaats is gelegen aan de azuurblauwe Atlantische Oceaan en is de ideale vakantiebestemming voor zonaanbidders. Door het gunstige klimaat in Agadir kunnen reizigers zo’n 300 dagen per jaar genieten van zonnig weer. Verder kunnen reizigers genieten van het 10km lange, prachtige strand en de ruime keuze aan horeca faciliteiten op de boulevard.

Foto's

  • KLM Touringcar
    KLM Touringcar
  • Sipke Appel
    PH-KVG (MSN 20211)
  • Sipke Appel
    PH-CKA (MSN 33694)
  • Sipke Appel
    Reg: F-GKXZ (MSN 4137)