Clicky


Twee Kögel schuifzeiltrailers voor Klomp Transport

Twee Kögel schuifzeiltrailers voor Klomp Transport
04-10-2018 16:47 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ZWOLLE - Kögel Trailers Benelux B.V. leverde afgelopen week twee nieuwe schuifzeiltrailers af aan Klomp Transport B.V.

De keuze voor Kögel werd gemaakt op basis van stabilteit en kwaliteit en uiteraard de daarbij horende juiste prijsverhouding, eveneens belangrijk is de service en onderdelen ondersteuning welke gegeven kan worden vanuit Truck & Trailer.

Kögel Trailers blijft continue de focus leggen op kwaliteits verbeteringen, en blijft hier de komende jaren op innoveren zodat deze gewaarborgd blijft, want kwaliteit is voor Kögel een magisch woord. Een uitblinkend proces van Kögel Trailers is de conservering d.m.v. Nano Ceramic KTL coating van chassis en alle andere staal delen, hiermee loopt Kögel Trailers ver voorop en is roestvorming not done.

Opleggers werden geleverd in de klant gewenste specificatie. Eén oplegger werd voorzien van Klomp Transport B.V reclame, de ander zal in de komende maanden voorzien worden van reclame in huisstijl van opdrachtgever Tosec B.V.

Klomp Transport is sinds 1947 actief in nationaal en internationaal transport. Een mix van goed opgeleide gemotiveerde chauffeurs en multifunctioneel materieel staan hoog in het vaandel. Ze begrijpen wat opdrachtgevers wensen en brengen dit in de praktijk tot uitvoering. Continue investeren in de modernste technologie en kennis staat voorop.

De opleggers werden door Dirk Boer van Kögel Trailers Benelux B.V. afgeleverd aan Jan Willem Klomp.