Clicky


Mainfreight in ‘s-Heerenberg wint ‘Wel-zo-veilig-Award’

Mainfreight in ‘s-Heerenberg wint ‘Wel-zo-veilig-Award’
03-10-2018 16:21 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

'S-HEERENBERG - Multinational Mainfreight in ‘s-Heerenberg wint de ‘Wel-zo-veilig-Award’ in de categorie transport. Brancheorganisatie Transport en Logistiek Nederland bekroont de logistiek dienstverlener met deze award vanwege het pakket aan maatregelen dat is getroffen om de veiligheid te vergroten.

In de video hieronder vertelt Maarten de Graauw, riskmanager bij Mainfreight, over deze verschillende maatregelen. Zo overlegt Maarten regelmatig met de TLN Security Task Force en de politie over de veiligheid van het transport en de chauffeurs.

Ook zijn alle vrachtauto’s beveiligd en worden chauffeurs geïnformeerd over veilige rustplaatsen.

Wil jij weten wat jij als ondernemer kunt doen om criminaliteit te voorkomen? Van 8 tot 14 oktober vindt de Week van de Veiligheid plaats. Tijdens deze week kunnen ondernemers en hun medewerkers deelnemen aan activiteiten om zich beter te beschermen tegen criminaliteit. Op www.deweekvandeveiligheid.nl vind je meer tips en informatie over activiteiten voor jouw onderneming.

De Week van de Veiligheid wordt georganiseerd door het ministerie van Justitie en Veiligheid, VNO-NCW, MKB-Nederland, Koninklijke Horeca Nederland, Detailhandel Nederland, Transport en Logistiek Nederland en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid. De Week van de Veiligheid is onderdeel van de Europese maand van de cyberveiligheid.