Clicky


Truck & Trailer Lochem opent nieuw pand na brand

Truck & Trailer Lochem opent nieuw pand na brand
21-09-2018 10:53 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

LOCHEM - Bij Truck & Trailer in Lochem is hard gewerkt aan de wederopbouw van het pand dat deels verloren ging na de grote brand die woedde begin 2016. Het nieuwe pand en terrein, die veel te bieden hebben voor transportbedrijven en chauffeurs, wordt op zaterdag 6 oktober heropend.

De werkplaats, kantoren, het magazijn en de nieuwe truck en trailer wasstraat zijn die dag open voor een inkijkje.

De grote brand die woedde in de oudejaarsnacht van 2015-2016 verwoestte het kantorengedeelte, het magazijn en de werkplaatsreceptie van Truck & Trailer Lochem. De werkplaats bleef behouden en met deze basis werd gewerkt aan een nieuw bedrijfspand. Dit bood nieuwe mogelijkheden, zoals de nieuwe truck & trailer wasstraat, de plaatmakerij en een compleet nieuw magazijn.



Truck & Trailer is totaalleverancier voor Trucks en Trailers en vertegenwoordigt verschillende fabrikanten van opleggers, waaronder Kögel, Benalu, Van Hool en trailers. Daarnaast is Truck & Trailer leverancier van truck- en traileronderdelen. De werkplaats in Lochem kent veel specialismen, zoals het opbouwen en repareren van RMO trailers (rijdende melkopleggers), maatwerk opbouw en carrosseriebouw voor koeltransport. Truck & Trailer is onderdeel van Wensink Beheer B.V.