Clicky


ONE bestelt 14.000 nieuwe koelcontainers

ONE bestelt 14.000 nieuwe koelcontainers
21-08-2018 11:26 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

SINGAPORE - ONE, Ocean Network Express Pte. Ltd, heeft een nieuwe order geplaatst van 14.000 state-of-the-art koelcontainers. ONE bestelde 13.000 40fte's en 1.000 20fte's.

Van deze containers zullen 2.100 eenheden worden uitgerust met de nieuwste Controlled Atmosphere (CA) technologie die ervoor zorgt dat verse producten bij aflevering zo min mogelijk inleveren op versheid. De containers zullen voor het hoogseizoen geleverd worden.

CEO Jeremy Nixon zegt: "ONE heeft een van de grootste en jongste reefervloten in de wereld, uitgerust met de meest geavanceerde technologieën die ontworpen zijn om bederfelijk vracht te verwerken. Met deze nieuwe investering kan ONE zijn markt verder verbreden positie terwijl ze investeren in de nieuwste technologieën om te voldoen aan de vraag van toekomstige klanten. Als een van de beste reefer carriers ter wereld, zullen we blijven streven naar het vinden van nieuwe en innovatieve oplossingen om de zorg tijdens het transport te verbeteren, waardoor een superieure service wordt gegarandeerd."

Foto's

  • K. van Leeuwen
    K. van Leeuwen